Decor cu ajutorul rafturilor

Bibliotecile nu mai sunt atat de mult la moda precum erau inainte, asadar nu in toate casele veti gasi clasica biblioteca in sufragerie. Chiar si asa, oricine are nevoie de un spatiu pentru a depozita carti, statuete, lumanarele si alte mici obiecte decorative.

Toate acestea nu si pot gasi loc intr-o alta camera deoarece ar fi total nepotrivite in alcatuirea designului acelei camere asadar ele raman sa fie asezate tot in sufragerie dar intr-un alt mod. Eliminand din start ideea unei biblioteci nu va mai ramane decat sa cautati alte alternative, cum ar fi rafturile :

Acestea pot avea un design foarte interesant, modern si se pot incadra cu usurinta in orice tip de casa de la cele clasice pana la cele moderne sau rustice.

Fiind de dimensiuni reduse si individuale, va puteti juca la infinit cu pozitionarea lor, obtinand la final un model cu adevarat unic, personalizat caminului dumneavoastra.

Datorita  dimensiunilor reduse si a faptului ca se fixeaza pe perete veti castiga spatiu in camera, spatiu pe care in alte conditii il consumati cu corpul bibliotecii.

Pe langa acest aspect, va puteti pune oricat de multe sau putine rafturi, nefiind obligati la o dimensiune si numar de rafturi standard.

Materialele din care sunt alcatuite raman la alegerea dumneavoastaele putand fi cumparate sau comandate din sticla, lemn, pvc, plastic, etc.

Optand pentru aceasta solutie, sufrageria va avea parte categoric de o schimbare in ceea ce priveste decorul interior iar dumneavoastra veti avea la indemana cele necesare intr-o forma mult mai placuta.

Odata cu alegerea rafturilor puteti face si o curatentie de proportii in ceea ce veti aseza pe acestea, ramanand la final cu mai putine lucruri inutile sau vechi in dotare pe car enu le folosoti si nu fac decat sa adune praf in plus.

In cazul in care nu sunteti convinsi numai din vorbe de faptul ca rafturile va pot decora sufrageria, iata cateva exemple ce va pot inspira:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *