Bai moderne, modele si stiluri de amenajare baiebai de lux poze

Baile moderne sunt la mare cautare in zilele noastre, diverse modele de amenajari bai isi fac aparatia si in casele romanilor. O Baia moderna include accesorii sofisticate in forme si culori atragatoare, piese de mobilier multifunctional si modele noi de gresie si faianta.

Fie ca locuim la casa sau la apartament, o baie poate fi modernizata usor folosindu-ne de inspiratia si materialele necesare. De obicei interioarele se amenajeaza in concordanta cu restul casei, in cazul baii stilul se transpune, o locuinta cu caracter elegant si modern se observa si in baie. Cei drept investitia pentru amenajarea unei astfel de bai poate costa si pana la 4000 de euro. Strainii se lauda cu cele mai frumoase bai, de aici vine si inspiratia noastra, exista mii de poze si imagini cu bai care mai de care mai frumoase.

Spatiul este unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tinem cont cand amenajam baia. Cu cat avem mai mult spatiu, cu atat baia noastra poate fi mai utila. O baie mica dar moderna si confortabila gasim doar in locuintele mici. O baie mare moderna si confortabila poate fi de vis, mai ales cand este destul spatiu pentru intreaga familie.

Daca abia ati inceput proiectul pentru noua baie, va invit sa vedeti poze cu cele mai frumoase bai moderne, amenajate pentru toate gusturile:

Bai moderne, modele si stiluri de amenajare pentru o baie moderna

interior baie moderna

 

Vezi si alte articole de pe Homedecomag.ro

Fara comentarii inca.

Leave a Reply