Obiecte decorative pentru birou

birou feng shuiBiroul reprezinta o mica parte din viata noastra. Uneori ne petrecem pana la 8 ore la birou daca lucram, asa ca, de ce sa nu profitam de acest lucru si sa ne infrumusetam biroul cu obiecte decorative minunate. Dintotdeauna s-a stiut ca sunt zeci de lucruri care ne bine dispun la birou, dar tot atatea care ne indispun.

Traditia chineza ne invata ca arta Feng-Shui ne ajuta cand o folosim sa avem un plus de concentrare, energie si succes. Daca arta Feng-Shui este aplicata corect atunci vom fi inconjurati de energii pozitive la birou si toata munca va parea mult mai usoara. Intr-un alt articol va explicam elementele Feng-Shui si totodata cum arata o casa in stil Feng-Shui, asa ca, e foarte probabil sa le stiti deja.

Obiecte decorative benefice

1. Poza cu familia. Nimic nu e mai minunat decat sa ai pe birou o poza cu cei dragi tie. Asta iti ofera motivatie chiar daca uneori iti fura din concentrare. Familia iti poate oricand din concentrare pentru ca e ceea ce iubesti.

2. Veioza. S-ar parea ca daca tii o veioza aprinsa, la lumina mica, iti mareste concentrarea.

3. Fantana arteziana Feng-Shui. Apa este cel mai mare izvor de energie pozitive. Nu doar biroul, ci toata camera se va umple de energie pozitiva avand o fantana arteziana de interior.

4. Felinar cu o lumanare aprinsa. Focul reprezinta si el o piesa grea pe tabla Feng-Shui. Deci nu trebuie sa lipseasca.

5. Obiecte de portelan ce intruchipeaza animale: broaste, tauri, elefanti.

6. Flori vii sau plante. Tot ce e viu ofera energie pozitiva. Nu uita sa pui o floare sau o planta pe biroul tau. E benefic!

Cum te vor ajuta aceste obiecte?

1. Te vei umple de energia emisa de catre portelanuri, apa si foc.
2. Vei imbunatati aspectul general al biroului facandu-l mult mai frumos.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *