Modele sufragerii, amenajare si poze

Din peste cele zeci de modele sufragerii, veti gasi si cateva idei de amenajare si poze din care sa va inspirati pentru realizarea unui model de sufragerie moderna sau clasica.

Camera de sufragerie sau living poate fi mai mare sau mai mica, in functie de dimensiunile acesteia se ia in calcul amenajarea cu mobilier. Clasicele sufragerii au ca mobilier principal masa de mijloc cu scaune si biblioteca cat peretele. In schimb sufragerile moderne sau livingurile ne atrag prin canapeaua mare, eleganta si confortabila cu masuta de cafea, asezate in fata semineului electric.
Sufrageria este camera de relaxare unde ne primim in general oaspetii. Ne dorim ca aceasta sufragerie sa fie amenajata cat mai placut, incat sa ne reprezinte si sa ne reflecte personalitatea prin decorul sau, fie el unul clasic sau modern.

Modele sufragerii moderne – Galerie foto

sufragerie livingAcest model de sufragerie moderna este unul foarte placut din toate punctele de vedere (design, culoare, amenajare). Chiar daca este un living mic, piesele de mobilier sunt foarte bine alese, astfel incat sa nu ducem lipsa de nimic chiar daca este un spatiu restrans. Avem canapeaua cu masuta de mijloc din sticla si lemn, un fotoliu, rafturi pe perete (inchise si deschise) si cel mai important element care atrage toate privirile, semineul. De remarcat si podeaua lucioasa din marmura.

Modele sufragerii clasice – Galerie foto

sufragerie clasicaAcest model de sufargerie clasica cred ca il are cam toata lumea. Adica mobila care tine loc si de biblioteca, televizor, bibelouri, pahare + alte accesori si decoratiuni, dar si masa mare cu scaune din mijlocul camerei, unde se aduna toata familia si oaspetii. Pana si culoare predominanta de bej inspira clasicul abordat de acest model de sufragerie.


1 COMMENT
  • Mihai
    Răspunde

    Una din provocarile majore la noi la romani si nu numai este aceea de a crea o mobila de living multifunctionala. In multe cazuri livingul are si rol de dormitor si atunci trebuie gasite solutii inovatoare. Bineinteles, solutiile exista, insa intervine si o alta problema: costurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *