Cada sau cabina de dus pentru baile mici

Daca locuiti in apartamente de bloc, cu siguranta baile nu sunt unele dintre incaperile mari in care sa aveti loc suficient sa va materializati toate ideile in ceea ce priveste designul. Cu toate acestea, cu siguranta amenajarile, va vor pune la incercare creativitatea pentru a obtine bai moderne, relaxante si placute, oricat de mici sunt spatiile alocate.

 

In privinta vasului de wc si al chiuvetei nu aveti foarte multe de facut pentru a castiga spatiu, dar va puteti juca putin, cand vine vorba de alegerea unei cazi de baie sau cabine de dus.

Desi  va poate tenta sa optati pentru o cabina de dus datorita spatiului pe care il salvati astfel, trebuie sa luati in considerare dezavantajele permanente pe care aceasta le poate avea.

Oricat de obositi o sa fiti nu veti putea sa faceti decat un dus, varianta unei bai relaxante care sa dureze mai mult de cateva minute, disparand definitiv. Aburul creat de o cabina de dus si spatiul redus din interiorul ei, va pot crea disconfort pe termen lung. De asemenea, o baie mica prevazuta cu cabina de dus este mult mai predispusa la riscul aparitiei igrasiei si a mucegaiului. Daca nu va deranjeaza aceste doua mari aspecte, atunci cabina de dus este o  optiune buna pentru dumneavoastra.

Cada de baie in schimb, desi va ocupa o mare parte din spatiu, o va face in mod perfect justificat, permitandu-va atat sa faceti un dus de 5 minute, cat si sa faceti o baie cu spuma si uleiuri aromate care sa dureze oricat va doriti. Inca un plus pe care cada de baie il are in fata cabinei de dus este si faptul ca se poate crea cu usurinta un cadru romantic pentru doi.

 

In functie de stilul de viata si de asteptarile pe care le aveti de la acest loc intim,  puteti alege una din aceste doua variante pentru a obtine un rezultat cat mai apropiat de ceea ce va doriti.Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *