Vatra de foc decorativa

Multa lume nu stie ce este o vatra de foc decorativa. In primul rand pentru ca este un concept relativ nou in designul interior si exterior, dar in al II-lea rand pentru ca sunt foarte putine idei de astfel de vatre decorative.

Ce este o vatra de foc decorativa? Este asemanatoare unui gratar de gradina simplu, creata dintr-o baza solida (fundatie) din caramida sau ciment, in care sunt puse lemne de foc. Se creeaza astfel un spatiu ambiental pe baza de foc, numindu-se vatra de foc decorativa. Ce e drept, nu e chiar cea mai buna definitie, insa cu siguranta va veti da seama mai bine ce este o vatra de foc decorativa.

vatra de foc decorativa

vatra de foc decorativa 2

Cum se construieste o vatra de foc decorativa? Am scris chiar intr-un articol din luna Decembrie pe site-ul nostru, atunci l-am numit gratar de gradina, vedeti aici articolul

vatra de foc decorativa 3

vatra de foc

Aceasta vatra de foc poate fi oricand inlocuitorul perfect pentru un gratar. Daca sunteti un pic inventivi, puteti crea chiar rotisoare speciale pentru a pune pui sau bucati de carne la fript deasupra focului. De asemenea, puteti crea chiar is un acoperis pentru aceasta vatra, in cazul in care nu doriti ca ploaia sa va stinga focul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *