Unde gasesti tablouri de vis pentru casa ta

Fiecare casa este o oaza plina de personalitate, amintiri vechi sau aspiratii noi, pentru cel sau cei care locuiesc in ea. Personalitatea omului se reflecta in casa in care acesta locuieste prin intermediul decorurilor, iar cel mai des intalnit obiect decorativ este tabloul. O imagine potrivita poate substitui o suta de cuvinte, iar tocmai din acest motiv este important ca tablourile din casa noastra sa fie alese cu grija si in concordanta cu personalitatea acesteia.

tablouri de vis

Intr-o casa amenajata in stil vintage, un tablou de vis pentru acest decor, poate fi usor confectionat folosind rama vechiului tablou al bunicii, impreuna cu imaginea care te inspira. Pentru acest lucru, ai nevoie de o rama veche de tablou, kit pentru rosturi pe care il gasesti la orice magazin cu produse si materiale pentru constructii si vopsea. Rama veche va avea cu siguranta crapaturi, pe care le poti umple cu acea pasta pentru rosturi, insa daca acestea nu te deranjeaza, odata vopsita rama, crapaturile ii vor oferi o nota de autenticitate si de vechi.

tablouri de vis

Daca nu esti adeptul lucrului manual, nu te pricepi sau nu ai timp pentru asta, poti gasi un tablou de vis in anticariate, printre carti si alte decoratiuni vechi. Daca nu poti folosi tabloul vechi al bunicii si nu ai gasit nimic potrivit pentru tine in anticariat, o alta alternativa pentru a gasi un tablou de vis sunt targurile de vechituri. Obiectele care nu le mai sunt necesare unora, cu putin efort si multa creativitate, pot fi o adevarata comoara pentru casa ta.

tablouri de vis

Pentru o casa cu mobilier modern, obiectele decorative pe care le avem astazi la dispozitie sunt foarte generoase in forme, marimi si culori si te poti juca foarte frumos cu potrivirea acestora. Cateva tablouri de marimi diferite, amplasate inegal pe perete, pot oferi un design modern si jucaus camerei, indiferent daca ne referim la bucatarie, living sau dormitor.

De unde poti comanda tablouri de vis

Daca vrei sa vezi mai multe modele de tablouri interesante pe care sa le comanzi, te invitam sa arunci o privire pe acest site!

Telefoane: 0765 511 512; 0730 004 292;

Website: www.ejuliana.ro

E-mail: juliana@juliana.ro

Magazin Fizic Bucuresti: Bld. Ferdinand 103, (zona Dimitrov – liceul Iulia Hasdeu – Bucur Obor)Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *