Trucuri pentru o locuinta cu aspect ordonat

Cu cat un spatiu de depozitare este mai mare, cu atat ai mai multe lucruri de depozitat, iar uneori poate deveni neincapator. Cu cat familia ta este mai mare,  cu atat mai multe spatii de depozitare iti trebuie. In continuare iti vom prezenta cateva trucuri pentru ca locuinta ta sa aiba un aspect ordonat, in ciuda tuturor obiectelor de care nu poti sa te desparti.

Intr-o incapere cu aspect ordonat, dintr-o reclama sau un film, toate lucrurile par a fi bine puse la locul lor. In realitate acest lucru se intampla rar, pentru ca majoritatea obiectelor din casa ta sunt folosite zilnic, iar uneori uiti sa le pui la locul lor sau nu ai timp sa le ordonezi asa cum ar trebui. Pentru ca acest lucru sa nu fie un impediment pentru tine, ai nevoie de cat mai multe spatii de depozitare.

51bd8f7fdbd0cb1efb0022cd._w.540_s.fit_

Atunci cand ne referim la spatii pentru depozitare, ne vin in minte dulapul sau debaraua, care deseori pot deveni neincapatoare, iar rezultatul se va vedea in toate obiectele pe care le vei expune peste tot prin casa, nedorind sa renunti la ele, desi acestea nu arata foarte bine intotdeauna. Pentru aceste situatii, poti plasa in diferite locuri ale casei tale cateva cutii decorative, in care poti depozita diferite obiecte personale, de la carti si cosmetice, pana la solutii de curatare si multe altele.

Livingul poate capata un aspect ordonat daca pe politele mobilierului asezi cateva cutii asortate, in care poti depozita obiecte mici precum suveniruri sau chiar accesoriile pentru televizor, cablul de incarcare al telefonului mobil si lista poate continua. Pe scurt, in aceste cutii poti depozita toate obiectele care iti sunt utile, dar care nu realizeaza un decor impresionant, indiferent unde le-ai aseza.

ikea_stoolshelves

Orice masa din locuinta ta poate fi un loc ideal in care sa depozitezi anumite obiecte de dimensiuni mari, care nu vrei sa se afle la vedere. Tot ce trebuie sa faci este sa acorzi atentie unei mese pe care ai folosit-o pana acum numai pentru suprafata sa plana de deasupra si sa o acoperi cu o husa sau cu o fata de masa foarte lunga. Dedesubtul ei poti depozita o multime de obiecte.

Hide3

Organizeaza-ti metodele de depozitare in functie de utilitatea obiectelor depozitate si de camera in care le folosesti cel mai des, astfel incat sa nu fii nevoit sa le reorganizezi zilnic si sa gasesti mereu ceea ce cauti atunci cand ai nevoie.

Asadar, cu putina imaginatie poti crea oriunde in casa ta un nou spatiu de depozitare, astfel incat sa te bucuri de un design aerisit si de un aspect ordonat.Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *