Trenduri textile: lenjerii, pilote si cuverturi

Lenjeriile de pat sunt la mare cautare indeosebi in perioada Noiembrie – Decembrie si de asemenea, in perioada Martie – Iulie. Acestea se pot diferentia prin calitate, material, dimensiuni, culori, etc.

Probabil cele mai cautate lenjerii de pat sunt cel din bumbac creponat, care au o rezistenta aparte si o calitate destul de buna. Totodata, lenjeriile de pat din ranforce (un bumbac realizat din fibre nepieptanate) sunt si ele la mare cautare fiind probabil cele mai intalnite in magazinele noastre.

Alte materiale recomandate pentur lenjeriile de pat: sifon, finet si satir imprimat.

lenjerii de pat

Pilotele de pat. Sunt probabil cautate in mod deosebit in perioada Octombrie – Martie, timp cat tine iarna.
Cu siguranta nimeni nu va cumpara pilota in iulie, iar daca o va face, cu siguranta traieste intr-o zona rece sau chiar are nevoie de una. Pilotele se diferentiaza si ele prin material, insa, cel mai des sunt facute din puf acoperite cu bumbac, poliester sau alte materiale.

Unele magazine ofera pilote de pat impreuna cu perne si cu lenjerii de pat. Puteti prinde o oferta minunata in care aveti inclus pilota si perne impreuna cu o lenjerie de pat.

Cuverturile. Probabil cele mai cumparate materiale textile pentru ca se folosesc in orice perioada a anului si totodata fiecare gospodina foloseste una pentru a proteja materialul textil de pe suprafata canapelelor sau a patului.

Multe dintre cuverturile din pietele romanesti sunt de slaba calitate si sunt totodata inestetice. In magazinele online puteti gasi cuverturi cu adevarat frumoase si la preturi bune.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *