Transforma-ti balconul intr-o mini camera

Cateodata esti pusa in situatia de a-ti amenaja noua garsoniera in care tocmai te-ai mutat intr-un stil atractiv care sa iti reflecte personalitatea ta. Chiar daca beneficiezi de un spatiu foarte mic: o camera, o baie si o bucatarie, nu uita ca ai si un balcon care iti servesti in diverse scopuri. Daca totusi te-ai hotarat sa te ocupi si de amenajarea lui, o sa ai mai mult spatiu, iar familia ta care o sa te viziteze o sa fie incantata sa stea cateva zile la tine. Alege piesele de mobilier cele mai potrivite si o sa ai rezultatele dorite instant.

O garsoniera cu doua camere

Acest lucru este imposibil pentru cineva care nu are imaginatie si spirit de observatie. Foarte important atunci cand te-ai apucat sa iti transformi balconul intr-un spatiu intim, este ca sa ai ochiul format la orice.
Trebuie sa vezi dincolo de acea zona, unde cei mai multi obisnuiesc sa isi depoziteze unele lucruri pe care nu le mai folosesc. Fii moderna si lasa-ti frau liber imaginatiei si abordeaza un stil cat se poate de controversat. O canapea, un tapet sau si niste corpuri de iluminat vor fi necesare pentru a-ti transforma balconul intr-o mini-camera. Acest lucru este posibil doar in cazul in care balconul tau este foarte bine izolat, iar in interiorul acestuia se gaseste o sursa de caldura, pentru evitarea umezelii si a igrasiei.

Nu lasa privirile vecinilor curiosi sa te invadeze

Cateodata vecinii nu se pot abtine sa nu traga o privire locuintei tale, mai ales daca aceasta este pe balcon. Pentru un somn linistit si fara ca tu sa te simti stresata de cei de alaturi, opteaza pentru niste draperii sau jaluzele care sa te protejeze. Nu uita si de o masuta din lemn pe care sa iti asezi cana de cafea, pentru a nu fii nevoita sa te plimbi prea mult, fiind specifica acestui stil modern.

Balconul tau poate sa fie transformat fie intr-o mini-gradina, atelier, teresa sau intr-un dormitor de mici dimensiuni. Cea ce este avantajos in cazul in facut acesta transformare este ca singura camera a garsonierei o sa fie livingul unde o sa iti primesti musafirii.

De acum nu mai esti nevoita sa cauti un loc de cazare pentru neamurile care te viziteaza, deoarece ai doua camere intr-un singur loc doar al tau. Esti o persoana fericita pentru ca ai gasit la timp solutia salvatoare si optima pentru toti.

 Vezi si alte articole despre:


1 COMMENT
  • Marius
    Răspunde

    Este foarte dragut amenajat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *