Tendinte de amenajare a livingului

Livingul are rolul cel mai important din casa. Aici vor fi adusi intotdeauna invitatii, tocmai de asta trebuie sa cream o imagine buna si mult cnfort.

Atunci cand dorim sa impresionam pe cineva trebuie sa decoram livingul cu gust si cu forma asa incat sa dam peste cap toti vizitatorii. Camera cea mai buna, livingul, este accesibil si vizibil chiar si din hol, asa ca, nu trebuie niciodata sa-l neglijam.

Trebuie sa stim in primul rand ca livingul are nevoie de texturi deschise si flexibile care sa dea impresia ca are o dimensiune foarte mare. E clar ca un living obisnuit este de 4 pe 3, dar, daca aplicam o textura de culori ce da impresia de marire, atunci putem spune ca ne-am atins scopul.
living modern

Tot ce trebuie sa stim ca actualele tendinte de amenajare a livingului se bazeaza pe evidentiere si pe spatiu luminos. Daca vom reusi prin mobilier si prin forme geometrice riguroase sa cream un spatiu calm, luminos si incapator in living atunci ne-am indeplinit scopul.

living
Mai sus avem un living foarte mic, dar, care pare indeajuns de incapator datorita utilizarii mobilierul de mici dimensiuni si datorita folosirii luminii.

living mare
Un living mare este cel de sus. Care prin folosirea culorii albe, de marire, pare imens. Televizorul care este bagat in perete si decorul minimalist fac din acest living o camera perfecta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *