Betonul amprentat – Tendinta care persista in amenajarile exterioare

Betonul decorativ este una dintre tendintele care pare sa fie la moda pentru amenajari, in special cele exterioare, datorita aspectului sau uimitor.
Amprentarea presupune turnarea betonului pe drumurile de acces, trotuare, terase etc si apoi realizarea de modele si texturi pe beton, inainte de a fi complet uscat.

Timp de multi ani, o forma mai mica de beton a fost adesea vazuta ca duplicat pentru modele.Dar noile tipuri de beton amprentat imita texturi si suprafete diferite cum ar fi pavajul, caramida, pavele, lemn, scoici, si multe altele.
Procesul de stabilire al betonului amprentat este o arta.Nu numai asta, dar sunt necesare unelte speciale si un echipaj cu experienta de pana la patru persoane.
Aceasta tehnica nu este noua, si a fost atat de bine rafinata, peste care probabil a-ti trecut, gandindu-va ca fost o piatra reala sau tigla arsa.
Optati pentru o companie buna si cu un pic de imaginatie, iar betonul amprentat va oferi un numar nelimitat de culori, texturi si modele pentru orice suprafata.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *