Stickere de perete la moda in 2013

Stickerele de perete sunt abtibildurile de perete care sunt facute din diverse materiale (plastic, PVC, hartie) si au rolul de a infrumuseta o incapere. Ele au devenit la moda abia in anul 2007 in Romania, si de atunci, tot mai multi romani obisnuiesc sa lipeasca pe pereti stickere de perete pentru infrumusetarea camerelor.

In anul 2012 s-au purtat indeosebi stickerele alb – negru, care nu reprezentau mare arta, ci erau fie imagini diverse, abstracte sau orase simple. In 2013 trendul s-a cam schimbat, sunt la moda stickerele colorate, cu ochi, chipuri, florale, abstracte, chiar si panorame ale oraselor, precum este cel de pe site-ul nostru (vezi in dreapta logo-ului).

Mai sunt la moda stickerele de perte? Cu siguranta da. Am vazut ca abia au aflat romanii de aceasta modalitate de infrumusetare a peretilor. Intr-un scurt reportaj facut de un designer, am vazut ca multi nici macar nu stiu ce e un sticker de perete si totodata, au declarat ca nu au vazut magazine de unde ar putea cumpara astfel de stickere.

Stickerele de perete sunt perfecte indeosebi pentru camerele copiilor. De exemplu, daca nu avem bani sa chemam un pictor care sa ne infrumuseteze peretii cu diverse personaje din desenele animate, putem comanda un sticker de perete cu winnie the pooh, sau cu alte personaje animate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *