Scoaterea petelor de pe lemn

Lemnul reprezinta o suprafata dificil de curatat, de cele mai multe ori ramanand patat pentru totdeauna. E normal sa se intample, un invitat sa verse un pahar peste masa care nu e protejata, sau sa patati din greseala cu diferite solutii.

Produse de curatat in magazinele de specialitate sunt cu sutele, insa, ele trebuie sa dea si randament totodata, lucru care cel mai des nu se intampla. Vom detalia cateva trucuri de scoatere a petelor de pe lemn.

scoatere pete de pe lemn

Trucurile difera in functie de lemn, daca acesta e lemn masiv, atunci va trebui slefuirea lemnului, daca e vorba de furnir, nu prea mai sunt sanse de curatare 100%.

Dupa ce ati gasit tipul lemnului, testati produsul ce urmeaza sa-l folositi intr-o alta zona decat cea patata, pentru a nu agrava problema. Veti incepe frecarea locului vizat cu ceara de lemn. Se gaseste in magazine si are un pret mic, ceara de lemn este foarte buna pentru petele care sunt usor de scos, si totodata, da un luciu lemnului.

Alcool etilic. Se gaseste in magazinele de specialitate si scoate fara probleme petele de vin sau alte substante asemanatoare. Trebuie sa lasati acest alcool etilic sa patrunda in stratul de lac pentru a avea efect.

Uleiul de masline cu scrum de tigara. Este una dintre cele mai folosite metode din popor si cel mai des da rezultate. Frecati insistent cu ulei de masline si scrum de tigara in zona in care exista pata.

Daca niciuna dintre aceste metode nu este benefica, atunci apelati la specialsti.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *