Purificatoare de aer, efectele benefice ale aerului curat

Un purificator de aer este un aparat care, datorita sistemului sau, atrage toate elementele nocive dintr-o anumita incapere sau camera. Cel mai des acesta functioneaza pe baza de absorbtie, pur si simplu tragand spre el toate impuritatile si substantele nocive, lasand aerul complet curat.

Un aparat de purificare a aerului poate diferi in functie de producatorul sau. De exemplu, un aparat obisnuit are in general 2, 3 sau 4 nivele de filtrare a substantelor.
De obicei acesta la primul nivel filtreaza particulele mari de praf sau parul, dupa care, al II-lea filtru trage fumul de tigara si mirosurile neplacute, iar la final, atrag virusii, acarienii si bacteriile.

5 motive pentru care merita sa iti cumperi un purificator de aer

1. In primul rand acesta purifica aerul si il face cu mult mai respirabil.
2. Parul si praful din camera dispar complet, astfel, oricine e alergic la par si praf, pur si simplu a scapat de problema.
3. Copii vor creste intr-un mediul propice, feriti de bacterii si virusi ce ii pot imbolnavi.
4. Aerul este mereu curat si improspatat, neavand un miros neplacut.
5. Pe langa faptul ca un aparat de purificare a aerului capteaza virusii si bacteriile, acesta le si distruge, nelasand sansa acestora sa reapara intr-o anumita incapere.

Purificator de aer Intelli-Pro XJ-3800Unul dintre cele mai bune modele de purificatoare de aer profesionale este Heavenfresh Intelli-Pro. Acesta purifica aerul in proportie de 95% si ofera unei camere prospetimea de care are nevoie. Majoritatea clientilor care au cumparat acest model au spus declarat ca dormitorul lor este cu mult mai curat, mai proaspat si dorm mai bine decat inainte.

Care este diferenta intre un aparat purificator aer obisnuit si unul profesional? Ei bine, cel profesional are in general mai multe nivele de filtrare, de la a filtra particulele de praf mari si firele de par, pana la a filtra si distruge totodata virusii, acarienii si bacteriile. Pe langa toate acestea, un aparat profesional de purificare a aerului, are o suprafata de acoperire mai mare, o putere de absorbtie mult mai mare si producatorul ofera o garantie mai indelungata.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *