Pietre decorative pentru gradina

Gradina implica deseori mai multe elemente de design pentru a forma un complet ideal si frumos. Daca de cele mai multe ori o gradina bine amenajata are in componenta ei in general elemente de natura precum: apa, pamant, foc poate, de data aceasta, trebuie sa vedem cum arata si decoratiunile cu pietre.

Moda folosirii pietrelor de munte pentru decorarea gradinii nu este veche, a fost adoptata prima data de catre un francez care a creat o gradina aproape complet din piatra, simuland muntele intr-o zona de campie.

Ce fel de pietre punem in gradina? In mare parte pietre de munte. De ce? Pentru ca conform informatiilor din arta Feng Shui, se pare ca aceste pietre aduc beneficii si totodata creeaza starea de bine de care ai nevoie. De la pietre mari de munte, pana la pietre mici de rau, toate acestea completeaza un decor minunat in gradina, dar totodata atrag energiile pozitive dintr-o gradina minunata.

pietre de gradina

pietre de munte in gradina

pietre de gradina 2

Sfaturi pentru decoratiuni cu pietre
Puteti folosi pietre obisnuite de rau sau de balastru pe care sa le vopsiti cu ajutorul spray-urilor. De exemplu, folosind un spray aurit si unul argintiu puteti crea un decor minunat din doua parti cu pietre aurite si argintii, simuland oarecum mici munti de aur sau de argint.

O alee din pietre pavate cu o margine din pietre de rau vopsite in culoare azurie si cu lumini albe pe margine vor crea un decor nocturn minunat gradinii dvs.

Faceti sapaturi mici in gradina, unde puneti galeti din plastic. Le veti introduce in pamant, iar la suprafata, pe marginea lor, veti crea o bordura din pietre, iar in galeata veti pune apa. Facand 5 astfel de decoruri veti infrumuseta gradina si mai mult.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *