O gradina decorata cu anvelope

Daca va ganditi la cum arata un simplu cauciuc de masina folosit, cu siguranta nu va surade sa-l pastrati, ba mai mult sa-l includeti in decorul vesel si frumos al gradinii casei. Noi insa, insistam ca va puteti decora gradina cu astfel de anvelope, chiar intr-o maniera unica si deosebita.

Este un mod usor, ieftin, personalizat de a va decora gradina  si de a oferi florilor de aici un nou suport in care sa isi dezvolte radacinile. Haideti asadar sa vedem ce se poate face cu cateva anvelope iesite din uz!

In primul rand, spalati-le putin pentru a inlatura murdaria de pe ele, lasati-le la uscat, timp in care cautati in boxa sau beci putina vopsea ramasa de la ultimele renovari. Daca nu aveti vopsea in casa, cumparati cateva  culori de la un magazin de bricolaj. Alegeti culori vii, recipiente mici si nu o vopsea de calitate inalta, ca dor urmeaza sa vopsiti niste cauciucuri nu interiorul casei!

Dupa ce v-ati procurat vopsele colorate si o pensula, vopsiti anvelopele respective pana ce culoarea lor neagra ramane doar o amintire. Le puteti vopsi pur si simplu intr-o singura culoare sau puteti desena pe ele, combina culori si face orice alte experimente colorate care va surad. La final veti avea ceva cu totul inedit, frumos, vesel colorat ce parca s-ar potrivi in gradina mai bine decat credeati. In cazul in care aveti copii, pot realiza ei micile picturi, dumneavoastra castigand o zi linistita de odihna in care cei mici  au o ocupatie importanta de care se vor bucura teribil.

Ce va mai ramane de facut dupa ce picturile de pe anvelope se usuca, este sa le fixati in locurile pe care le considerati optime si sa plantati cateva flori in ele. Umpleti golul din acestea cu pamant, presarati cateva seminte de flori iar in scurt timp neplacutele anvelope negre se vor transforma in niste ghivece multicolore, de efect ce va decoreaza cu succes curtea.

In acest fel, nu numai ca ati economisit, dar ati si refolosit ceva ce aparent era de aruncat, reciclarea fiind foarte importanta in ziua de azi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *