O bucatarie ultra utilata?

Tehnologiile anului 2013 ne pun in prim plan tot mai multe ustensile si accesorii ce ne fac viata mai usoara. Bucataria a fost mereu un spatiu iubit atat de catre gospodine, cat si de vizitatori sau chiar gazde. O bucatarie moderna are astazi cel putin 3 aparate ce usureaza munca unei gospodine, si totodata, are un aspect placut, cu mobilier de calitate si toate utilitatile puse la punct.

bucatarie utilata

Cum arata o bucatarie ultra utilata? Pai sa precizam mai inainte de toate ca avem nevoie de gresie si faianta in bucatarie, sau daca nu, cel putin gresie. Apoi, avem nevoie de mobilier de bucatarie si nu de improvizatii care mai de care. Mobilierul de bucatarie este cel mai des format din doua sau trei corpuri ce se unesc intre ele prin blaturi. Orice mobilier de bucatarie are cel mai probabil masca de chiuveta, loc de depozitare a deseurilor menajere, sertare unde pot sta farfuriile, tacamurile sau oalele.

Ustensilele si robotii din bucatarie. Probail toate aceste componente fac diferenta dintr-o bucatarie obisnuita si una performanta. Orice bucatarie complet utilata are un robot de bucatie, un blender, un cuptor cu microunde, un gratar electric sau o masina de tocat automata. Desigur, ne putem lipsi de toate acestea, insa acestea fac diferenta cand vine vorba de performanta.

Am gasiti zeci de ustensile de bucatarie foarte interesante. Majoritatea sunt create pentru a ne usura munca din bucatarie, si anume, unele ne ajuta sa curatam usturoiul sau ceapa, altele ne ajuta sa amestecam mancarea, si asa mai departe.

Ne putem lipsi de aceste ustensile? Nu prea cred. Intotdeauna ai nevoie de un polonic sau de o ustensila de curatat cartofi. De asemenea, un spargator de nuci nu este intotdeauna binevenit? Doar nu o sa ne apucam sa le spargem cu ciocanul ca pe vremea bunicilor.

Acestea fiind spuse, zeci de elemente fac ca o bucatarie sa arate complet utilata si functionala.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *