Mozaic in baie

Alegerea unui model de mozaic in baie este cea mai buna si moderna solutie pentru o baie de lux. Mozaicul este cel mai la moda finisaj si se potriveste cu succes in orice baie cu pretentii.
El inlocuieste orice al finisaj clasic gen faianta, gresie si mai ales poate fi aplicat si pe suprafata obiectelor sanitare, in special pe cada.

Mozaicul este mai mult decat un model sau un imprimeu. El reprezinta o adevarata opera de arta, iar un specialist iti poate crea chiar si o imagine 3D.

Diferentele dintre finisajul clasic (gresie, faianta) si finisajul modern (mozaic) sunt clare: modul de aplicare este mai minutios in cazul mozaicului insa aspectul este unul mult mai placut.

Modele bai cu mozaic – Galerie foto

baie moderna cu mozaic
Tot ce ramane de facut este sa-ti alegi o culoare si un model de mozaic pentru baie preferate, iar baie ta va deveni una la care ai visat!
1 COMMENT
  • Cristian
    Răspunde

    Mozaicul a devenit foarte popular in amenajarea bailor moderne. Utilizat inca din cele mai vechi timpuri, mozaicul a revenit in tendinte, dovada a faptului ca nu se va demoda niciodata. Da o nota eleganta si rafinata. Poate fi utilizat cu succes si in baile mici, deoarece mareste vizual spatiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *