Modele usi de interior

Mai multe modele de usi de interior te vor ajuta sa-ti faci o idee despre viitoarea usa interioara pe care ti-o doresti in locuinta.
Alegerea unei usi de interior nu este tocmai usoara, iar decat sa mergi prin magazine, mai bine cauti un model online pe care il poti trimite spre comanda.
Fie ca doresti un model de usa glisanta, transparenta, din termopan sau lemn, important este sa se potriveasca cu decorul casei tale.

Modele usi de interior – Galerie foto

modele usi de interior moderne

Usa trebuie sa indeplineasca si un aspect functional nu doar estetic:
1. Atunci cand usa face trecerea dintr-o camera in alta, si nu numai, trebuie sa impiedice cat mai mult zgomotul, usa din lemn masiv are aceasta proprietate. Daca aceasta face legatura catre o terasa de pe care poti admira o priveliste minunata, o usa din geam se va incadra perfect.
2. Modul de deschidere pate afecta spatiile restranse, astfel ca o usa prost aleasa poate bloca circulatia in camera.
3. Rezista in timp dar si la foc trebuie sa fie o alta calitate a usii interioare pe care o veti alege.
4. Si nu in ultimul rand, sa se integreze in designul interior. Usile din lemn sunt cele mai apreciate find ca se potriveste oricarui stil, fie el traditional dar si modern.
4 COMMENTS
 • usi din germania
  Răspunde

  Usile de interior nu doar ca au un rol foarte important in amenajarea interioara a locuintei dar indeplinesc si un rol estetic care dau un aspect placut si confortant caminului tau.

 • Marcela
  Răspunde

  Buna ziua dragii mei! As dori sa intru in legatura cu un producator de usi de interior, deoarece vreau sa comand urgent un model de usa, un model prezentat mai sus.

  Astept un raspuns. Multumesc si o zi buna!

 • romina
  Răspunde

  buna.vreau sa iau legatura cu dvs. ma intereseaza usa alba dubla pusa ca model,prima de sus.multumesc

  1. Administrator
   Răspunde

   Nu sunt spre comercializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *