Modele de scari inedite pentru acasa

Daca va bucurati de privilegiul de a locui la casa, nu la bloc, trebuie sa profitati de absolut toate avantajele pe care locuinta dumneavoastra vi le poate oferi, incepand cu amenajarea camerelor ce sunt mult mai spatioase, in care puteti crea decoruri minunate si terminand cu holul si chiar scarile, pe care le puteti transforma in adevarate opere de arta.

In ultimul timp, designerii au creat tot felul de modele inedite de scari interioare pentru case, care mai de care mai indraznete, moderne si totodata practice, scari de care merita sa va bucurati si dumneavoastra, cu atat mai mult cu cat va construiti casa de la zero, astfel incat sa fie usor si la indemana sa modelati fiecare coltisor al sau, asa cum ati visat.

Revenind la scarile interioare ce va spuneam ca au aparut, multe dintre acestea se potrivesc cu orice stil, atat de mobilier cat si de viata. In functie de cum amenajati intreaga casa si cum decurge viata dumneavoastra de zi cu zi va puteti alege unul dintre modelele de mai jos si bineinteles, il si puteti modifica daca aveti inspiratie, astfel incat odata banala scara interioara, sa se transforme intr-o adevarata opera, demna de admiratia tuturor celor ce va trec pragul.

Avand acasa o scara cu totul altfel decat cele obisnuite, simple, enervantul urcat si coborat catre dormitoare, mansarda sau living va deveni cu mult mai placut si in unele cazuri chiar amuzant.

Modele de scari interioare

Foarte practice pentru familiile numeroase ce au o multime de lucruri de pastrat ce nu mai incap in dulapuri sau debara.

Daca nu aveti neaparat nevoie, nu ocupati cu mobilier locul de sub scara, caci el poate fi un loc perfect pentru a tine aici bicicleta, umbrelele, incaltamintea sau hainele de zi cu zi.

Elegante si moderne, scarile metalice cu perforatii creeaza o ambianta deosebita in casa, in special atunci cand razele soarelui ajung pe trepte.

Ocupa loc putin si se potrivesc perfect unui design modern si minimalist al casei cu mentiunea de a nu fi folosite de copii sau varstnici.

Daca aveti copii, acestea sunt scarile ideale pentru ei, practice, sigure, moderne si deosebit de distractive la coborare.

Eleganta si usor de urcat, scara spiralata cu trepte in forma de petale de flori se potriveste atat in interior cat si in exteriorul casei, in curte.

Iubitorii literaturii intotdeauna intampina probleme datorita bibliotecilor din ce in ce mai mici de pe piata, insa cu o astfel de scara, locul pentru depozitarea cartilor devine unul extrem de generos.

Un model ceva mai ciudat insa modern de scara, potrivit poate mai degraba cluburilor decat caselor in care se locuieste, este acela cu forma de schelet.

Scara cu forma de trunchi de copac nu ocupa mult loc, este sigura si  are un design elegant, inedit, ce va poate conduce intr-o maniera placuta catre dormitor.

Eliminati dulapurile cu lenjerii  sau debaralele cu lucruri folosite rar si inlocuiti-le cu cateva sertare generoase adapostite in casa scarii.

Designul minimalist al scarilor ce parca curg le face tocmai bune pentru a completa decorul unei case fara prea multa mobila, aerisita si luminoasa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *