Modele de ghivece pentru orice casa!

Traind intr-o era moderna in care totul se schimba zi de zi, se modernizeaza sau tehnologizeaza, nu se putea ca recipientele in care cresteti florile de apartament, sa ramana la fel ca pe vremea bunicilor sau a parintilor. Dupa cum vedeti zi de zi in jur, ghivecele au evoluat si ele  incercand sa tina pasul, cu schimbarile si trendul, piata oferind foarte multe modele inedite de ghivece, care mai de care mai frumoase, ciudate, speciale dar totodata potrivite oricarui design al casei fie el rustic, vintage, modern sau clasic.

Daca aveti casa decorata clasic, bineinteles si ghivecele cu flori de aici trebuie sa se integreze cat mai bine in decor, asadar nu va ramane decat sa alegeti unul cu o forma obisnuita, in culorile predominante ale incaperii in care va sta, deoarece, daca alegeti unul de un alt stil, riscati ca e sa nu se potriveasca cu nimic ci sa strice intregul design al camerei respective.

 

Ghivece Moderne

Pentru casele cu decor modern insa, aveti de ales dintr-o multitudine de modele speciale  si vesele care sa infrumuseteze intregul design si sa-i ofere personalitate si unicitate. Un ghiveci cu o forma inedita sau unul cu un model viu colorat, va schimba radical intreaga casa si va oferi oricarei camere un nou centru de interes.

Ghivece de tip Vintage

In ceea ce priveste decorul vintage al unei case, aici puteti  alege unul ce pare invechit sau pentru a face si o mica economie, fie reconditionati un ghiveci vechi intr-o maniera personala fie puteti crea dintr-un recipient vechi inutil de acum, un ghiveci. Indiferent de alegere, ghivecele pentru care optati trebuie neaparat sa sustina stilul ales si sa va reflecte creativitatea.

Ghivece rustice

Ultimul dar deloc lipsit de importanta este stilul rustic in care va puteti amenaja casa. Este un stil calduros ce va face orice casa cu mult mai primitoare si prietenoasa. In ceea ce priveste ghivecele pentru un astfel de decor, le puteti alege pe cele pictate de mana sau acoperite cu sfoara colorata, lemn, pietre, margele, etc.

Indiferent unde trebuie integrat ghiveciul cu floarea dumneavoastra preferata, asigurati-va ca acesta este potrivit ca stil, ca si culoare pentru a se asorta restului de mobiler si decoratiuni si nu in ultimul rand, indiferent de model, destul de spatios pentru ca planta sa se poata dezvolta in voie.Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *