Modele de dressinguri moderne

Orice femeie isi doreste un dressing. Avem modele de dressinguri moderne potrivite pentru orice tip de incapere, chiar si dressinguri de apartament, facute special pentru depoyitarea hainelor si accesoriilor vestimentare. Chiar si dressingurile barbatesti sunt la mare cautare, mai ales pentru barbatii de afaceri care au camasi si sacouri ce trebuiesc depozitate cu atentie sa nu se boteasca.

 • Ce sunt dressingurile?
 • Ei bine, cu totii stim clasicele dulapuri in care bunicii nostri isi tineau hainele laolalta cu diverse materiale textile. Rafturi mici si inguste in care intrau hainele inpaturite, pe care le scoteam sifonate si uneori cu un miros specific de naftalina.
  Astazi aceste dulapuri s-su transformat in faimoasele dressinguri spatioase care permit hainelor depozitarea in picioare, pe umerase, depozitarea incaltamintelor si a restului de accesorii vestimentare (esarfe, palarii, etc.)
  dressinguri moderne modele
  In dormitor gasim asezate aceste dressinguri moderne. Modelele difera in functie de materialul din care sunt construite dar si prin forma de asezare a hainelor. Ce este foarte placut la aceste dressinguri este faptul ca se mentine ordinea, nu ai cum sa faci deranj in aceste dulapuri. Iti pastreaza hainele curate, ordonate si nesifonate, bineinteles cu ajutorul dumneavoastra.

  Dressing sau dulap de depozitare a hainelor, se incadreaza in categoria pieselor de mobilier. Materialele din care sunt confectionate pleaca de la pal, lemn si pana la plastic sau sticla. Ficare isi alege unul pe masura spatiului din dormitor si a aspectului interior.

  Modele dressinguri moderne – Galerie foto
  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *