Modele de acvarii

Un acvariu in zilele noastre este recomandat atat de catre medici dar si de arhitecti. S-ar parea ca acesta combate stresul si anxietatea. Daca gandim din punct de vedere al semnificatiilor si privim catre stilul Feng Shui, putem afla ca acvariile atrag succes, bani si prosperitate. Totodata, acvariul reprezinta o pata de culoare in incapere si reprezinta ceea ce avem nevoie dupa o zi grea de lucru.

Acvariile variaza dupa forme si culori, la magazinele traditionale sau cele de pet-shop veti gasi acvarii simple, din sticla sau chiar pexiglas. Nu trebuie sa fiti un iubitor de pestisori pentru a va cumpara un acvariu, trebuie sa va ganditi ce beneficii aduce.

Pestii sunt vietati foarte usor de intretinut, nu trebuie sa fiti mereu cu ochii pe ei, trebuie doar sa le oferiti conditii propice de viata si mancare, in rest isi vor avea singuri de grija in acvariu.

Un acvariu se poate face in orice incapere. Un acvariu va incarca intotdeauna cu energie pozitiva respectiva incapere, datorita apei, aceasta este cea care atrage energia pozitiva. Chiar daca aveti o fantana arteziana de mici dimensiuni, un acvariu sau alte chestii pe baza de apa, acestea vor atrage intotdeauna energiile pozitive si va vor da o stare de bine.

Modele de acvarii:
acvariu 1

acvariu 3

acvariu 4
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *