Mobila multifunctionala – o solutie pentru spatii mici si idei marete

Mobila multifunctionala poate fi o solutie pentru oamenii care nu au o casa foarte mare sau pentru cei ce isi doresc sa foloseasca spatiul din locuinta intr-un mod inteligent.

Acest tip de mobila nu este o noutate absoluta, dar felul in care a evoluat de-a lungul timpului a revolutionat design-ul interior, in special pentru locuintele mici. Pe langa canapelele care pot deveni paturi confortabile si care au si spatii unde poti depozita multe lucruri, au aparut noi piese de mobilier cu un design mai spectaculos, dar la fel de folositoare.

mobila-multifunctionala-5
Printre cei care apreciaza mobila multifunctionala sunt persoanele care vor sa schimbe cat mai des felul in care arata locuinta lor. Daca te numeri printre ei, stii cat de complicat e sa muti mobila prin camera, si dupa mult efort, o sa realizezi ca ultima piesa de mobilier nu incape unde ai fi vrut. Cu mobila multifunctionala nu se va intampla niciodata asa, pentru ca spatiul va fi intotdeauna suficient incat sa dai viata tuturor ideilor pe care le ai.
Mobila multifunctionala este o alegere buna pentru camera unui copil. Biroul, patul si biblioteca pot fi incorporate intr-un singur obiect de mobilier, iar restul camerei va ramane liber pentru joaca.

mobila-multifunctionala-4
Mobila multifunctionala

Din living nu poate sa lipseasca o masa de cafea care se va transforma intr-o masa mare atunci cand ai nevoie.
Sub ea vei pastra scaunele cu spatii de depozitare. Un alt exemplu de mobila multifunctionala este fotoliul sau canapeaua biblioteca.
In bucatarie, pentru a ajunge la rafturile de sus, poti cumpara scaune care se transforma printr-o miscare in niste scari cu doua sau trei trepte.

Una din caracteristicile mobilei multifunctionale este minimalismul, deci este un fel de mobila a vitorului. De aceea trebuie sa te asiguri ca ea se va potrivi cu locuinta ta. Materialele din care este construita mobila multifunctionala sunt mult mai indraznete, si este folosit chiar si lemn reciclat.
Daca ai de gand sa alegi mobila multifunctionala pentru casa ta, e bine sa stii ca nu este foarte usor de gasit, dar poate fi conceputa in functie de ideile si dorintele tale in ateliere specializate.Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *