Mobila care se transforma

Mobila care se transforma si este usor customizabila se pare ca va deveni cea mai populara alegere printre designerii din intreaga lume. Aceste proiecte apartin unei companii pe nume Tetran, ei au creat piese de mobilier cu un grad foarte ridicat de flexibitate si totodata 100% ecologice, fiind facute din materiale reciclabile.

O canapea obisnuita de la Tetran poate deveni dintr-odata biblioteca, sau de ce nu, masuta de cafea, sau fotoliu? Ce credeti ca ar fi mai uzual si mai flexibil decat o mobila transformabila?

Anul trecut la un targ de imobiliare o companie suedeza a venit cu un concept aproape unic pe piata imobiliarelor, vindeau garsoniere complet utilate cu mobilier si tot ce avea nevoie o locuinta. Ea nu arata oarecum ci era extra-mega functionala. Peretele bucatariei putea fi intors si devenea dintr-odata perete de living din care iesea un pat pe care puteau dormi lerej 2 persoane.

Astazi, piesele de mobilier ce se transforma sunt foarte la moda si din ce in ce mai cautate. Producatorii de astfel de mobilier sustin ca astfel se va termina cu risipa de lemn, totodata, functionalitatea lor permite mai mult spatiu in casa, deci mai multa ecologie.
mobila care se transforma

mobila functionala

mobila flexibilaVezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *