Mascarea eleganta a televizorului

Ritmul de viata devine din ce in ce mai alert. Acest lucru este deja ultra cunoscut si experimentat de toate generatiile. Suntem inconjurati de cat mai multe activitati pentru ca trendul general este auto-depasirea. Tehnologia ne inconjoara pretutindeni si trebuie sa o folosim ca sa supravietuim. Desi, intr-un fel, ne-a usurat viata, a adus dupa sine numeroase avantaje, pe de alta parte este si o capcana pentru ca devenim dependenti de ea si nu mai stim ce inseamna masura si echilibru. Indiferent de domeniu, toti oamenii lucreaza cu tehnologie. Chiar daca unii mai mult, altii mai putin, toti suntem conectati la tehnologie. Daca la serviciu, tehnologia ne este indispensabila, acasa putem sa ne impunem sa renuntam macar la o parte din ea.

Televizorul, spre exemplu, este un gadget la care am putea renunta macar in unele zile. Si ca sa nu fiti tentati sa il deschideti, cea mai buna varianta ar fi sa il mascati. De asemenea, mascarea televizorului are si un scop estetic, pentru ca incaperea ar fi mai putin aglomerata.

Metode de a ascunde televizorul

Daca televizorul dumneavoastra este montat pe perete, puteti sa il acoperiti cu un tablou supradimensionat. Un tablou abstract nu va incarca vizual spatiul. Desigur pentru arta abstracta, trebuie sa aveti o casa amenajata in stil modern cu tendinte minimaliste.

O alta metoda ingenioasa de a ascunde televizorul ar fi sa il amplasati intr-un corp de mobilier. Daca doriti sa asezati televizorul in sufragerie, spre exemplu, puteti sa optati pentru un mobilier cu fronturi care culiseaza. Daca doriti televizorul in dormitor, puteti sa il incastrati in dressing.

Daca doriti sa aveti televizorul in dormitor, dar dispuneti de putine piese de mobilier, va recomandam sa optati pentru o piesa de mobilier in care sa puteti introduce televizorul. Piesa trebuie pozitionata in dreptul patului si este recomandat sa dispuna de un sistem de ridicare si coborare a televizorului.
1 COMMENT
  • Sabina
    Răspunde

    E frumos, dar nu vad rostul mascarii tv-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *