Ponturi de amenajare living

living 1
Livingul de mai sus este o adevarata schema de culori. Amplasarea mobilierului se conecteaza cu accesoriile.

living 2
Livingul de mai sus a costat in jur de 1500 dolari si reprezinta ideea unui tip care a fost plecat multa vreme in salbaticie. A vrut sa aduca cate un pic de toate, prin alegerea unei masute in forma de zebra, sau prin alegerea pernelor cu aspect de tigru.

living 3
Acest living are elemente texturale ce ofera naturalete: semineul din piatra si covorul din lana ofera un plus de naturalete. Aceasta zona este moderna, insa uneori poate parea sterila.

living 4
Livingul de mai sus e inspirat dintr-o excursie. E un living in stil italian cu ton cald de caisa, teracoda si bronz.

living 5
Camera de mai sus are o combinatie de elemente suprarealiste si normale. Culorile vibrante au efect neasteptat si elegant. Criticii de arta iubesc asa camere!

living la malul mariio
Un living maiestruos intr-un penthouse la malul oceanului. Pare a fi o camera de hotel imensa, insa, este camera unui tip ce a dorit sa faca o combinatie de draperii, palmieri si obiecte impunatoare. Culorile sunt combinatii de bej, albastru si verde.

living 7
Un living rece care a fost facut la cererea proprietarului. Mobilierul are linii curate si este completat de arta contemporana. Paleta de culori nu este chiar diversificata: nuante de crem cu accente de negru si maro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *