Livinguri mici, amenajare si poze

Amenajarea unor livinguri mici au ca scop obtinerea unui spatiu frumos, confortabil si cat mai spatios. Pentru asta trebuie sa avem grija la orice tip de decoratiune si mobilier, ca sa evitam pe cat posibil aglomerarea camerei.

Inainte de toate, trebuie stabilta functia pe care o va indeplini aceasta camera: zona de lectura, birou, zona de luat masa, camera de oaspeti, etc. pentru a sti si cum urmeaza sa fie impartita.

Mobilierul este cel care ocupa cel mai mult spatiu, de aceea puteti opta doar pentru strictul necesar sau pentru un mobilier multifunctional cu mai multe roluri. Canapeaua si masuta de cafea vor ramane clar in peisaj, pe langa acestea, o biblioteca sau cateva rafturi deschise vor da bine, poate si un semineu care va fi atractia livingului, plus alte mici artificii si decoratiuni mici de camera.

Culorile predominante pun amprenta personalitatii fiecaruia, insa si aici trebuie tinut cont de cateva sfaturi. In principiu, intr-un spatiu restrans nu se folosesc culorile tari si tipatoare, mai ales in cadrul peretilor, doar pentru accesorii si decoratiuni. Culori neutre (de la alb la negru) si culorile calde (bej, portocaliu, rosu) sunt perfecte intr-un living mic.

Tapetul este un artificiu din ce in ce mai folosit si in casele romanilor, mereu la moda de ani de zile, un tapet poate inveseli cu succes orice tip de camera. Nu este obligatoriu sa-l aplicati pe toti pereti, in spatele canapelei s-ar potrivi cel mai bine.

Alte accesorii si decoratiuni ce ar putea ajuta la amenajarea unui living mic sunt: florile, perdelele, covorasul, tablourile si corpurile de iluminat.

Livinguri mici poze – Galerie foto

mini living
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *