Inovatie: Levitatia magnetica – Bonsai Hoshinchu

Fie ca ne referim la skateboard-urile magnetice care plutesc sau la boxele audio plutitoare, se pare ca invingerea gravitatiei a devenit un obiectiv pentru cei mai mari inventatori contemporani si o realizeaza cu fiecare ocazie.

air-bonsai-hoshinchu

Levitatia magnetica s-a dovedit a nu fi functionala in acest moment si este utilizata eficient si in siguranta numai in design, pentru obiecte decorative. Levitatia magnetica este pur si simplu magica, bonsaiul Hoshinchu aratand ca si cum tocmai s-a eliberat din ghiveciul sau, prea stramt si neincapator, iar acum pluteste deasupra lui.

Air-Bonsai

Bonsaiul Hoshinchu se invarte suspendat deasupra unui piedestal magnetic electric, sistemul de levitatie fiind format din doua elemente: baza de energie si planta, denumita “micuta stea”. Sistemul de levitatie magnetica de la baza poate sustine pana la aproximativ 30 de kg, la o distanta fata de aceasta de 2 cm.  Copaceii plutitori sunt absolut fermecatori pentru privire!

air-bonsai-diagram

Proiectul pilot a cucerit deja intreaga lume, depasind asteptarile inventatorilor. Din cauza legilor de import-export, bonsaiul Hoshinchu nu poate fi exportat cu un bonsai japonez autentic. In centrul “stelei” plutitoare, puteti planta nu doar un bonsai, ci si alte tipuri de plante de talie mica. Acest decor reprezinta o inovatie in lumea design-ului interior, iar multe alte surprize ni se pregatesc deja in acest sens.
1 COMMENT
  • Mihaela Alexandra
    Răspunde

    E chiar ceva deosebit. Trebuie sa gasesc sa cumpar neaparat. Deja imi imaginez cum ar arata pe masuta mea din living. Si o sa iau unul si pentru sora mea, de casa noua, cand o se mute langa mine. Chiar ar fi un cadou deosebit, nu am mai vazut nicaieri asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *