Idei de amenajat gradina

Cautam cele mai bune idei de amenajat gradina, iar pentru asta am pregatit un articol cu cele mai inspirate idei de amenajare a unei gradini, fie ea una mare sau chiar o gradina mica.

Dupa cum spuneam, spatiul este cel mai important aspect de care va trebui sa tinem cont atunci cand dorim sa amenajam si sa decoram gradina. Avantajele unei gradini mari sunt multiple, astfel incat putem apela la orice element de decor pentru a imbunatati aspectul gradinii noastre. De la alei pavate, iazuri, copaci si pana la ornamente florale, toate acestea sunt perfecte pentru o gradina frumoasa in care sa te bucuri de zilele calduroase.

Daca nu dispui de un spatiu atat de generos, dar totusi vrei ca gradina ta mica sa fie frumoasa, atunci puteti apela la mici trucuri cu piese de mobilier si accesorii specifice designului exterior. Mobilierul care se starnge este numai bun de integrat intr-o gradina mica, pentru momentele in care vrei sa te relaxezi in aer liber. Este simplu de depozitat, astfel ca il poti ascunde in casa in zilele ploioase. Plantele cataratoare sunt o alta solutie pentru amenajarea gradinii, cu ele puteti obtine un perete verde pentru casa si gradina. Si daca vrei sa-ti transformi gradina intr-un loc intim, paravanele sunt perfecte pentru a te feri de ochii lumii. Paravanele despartitoare cu model floral ar putea fi punctul de atractie.

O gradina nu trebuie lipsita de lumina, nici in timpul noptii, deci lampile si felinarele nu trebuie sa lipseasca. Aceste surse de lumina pe baterie sau solara sunt bine venite in orice gradina moderna. Acest iluminat exterior va pune in valoare locurile cele mai frumoase din gradina ta, cum ar fi foisorul, iazul, aleile sau florile si plantele.

Imagini si poze cu idei de amenajat gradina

1. Iazuri si cascade de gradina
amenajare gradina cu iaz si cascada


2. Piatra decorativa
piatra decorativa amenajare
3. Ornamente florale
idei de ornamamte florale pentru gradinaornamente flori de gradina
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *