Exemple si modele de lampi decorative inedite (galerie foto)

O metoda extrem de inteligenta de a imbina utilul cu placutul, atunci cand iti decorezi casa, se refera la a gasi lampa decorativa ideala. Luminozitatea, atat cea naturala, cat si cea artificiala, capata o importanta tot mai insemnata in arta decoratiunilor interioare moderne. Fie ca vorbim de o casa sau de un apartament, sistemul de iluminat joaca un rol central si decisiv in aspectul final al camerelor respective.

Ce inseamna o lampa perfecta?

In primul rand, lampa ideala pentru tine trebuie sa aiba doua calitati de baza: trebuie sa se potriveasca perfect cu mobilierul si cu celelalte elemente de decor, dar si sa-ti reprezinte personalitatea, intr-un fel sau altul. De exemplu, daca esti o persoana romantica, este o idee buna ca lampa pe care ti-o doresti in dormitor sa inspire intimitate, delicatete si spiritualitate. De asemenea, daca esti o persoana care simpatizeaza alte curente artistice sau care cocheteaza cu anumite genuri muzicale, este bine ca lampa sa comunice direct acest aspect, pentru tine sau impreuna cu tine.

Cat costa o lampa decorativa?

Surprinzator sau nu, lampile sunt destul de ieftine in comparatie cu alte tipuri de elemente decorative. La o simpla cautare, vei putea observa faptul ca pretul unor lampi decente variaza intre 50 si 200 de lei, in functie de design, de marime sau de materialele din care sunt construite. Cert este ca, oricine s-a decis sa-si decoreze casa, poate rezerva o particica din buget unei lampi moderne care sa se potriveasca perfect cu camera respectiva.

Unde se gasesc cele frumoase modele de lampi decorative?

In primul rand, internetul  este o sursa de incredere pentru identificarea unor modele interesante de lampi decorative. Chiar daca poate nu vei gasi foarte multe magazine online dedicate, vei putea afla cu siguranta care sunt ultimele tendinte in materie de lampi si vei putea alege obiectiv genul de lampa care ti se potriveste. In al doilea rand, magazinele fizice, atat cele mari, cat si cele locale, pun la dispozitia clientilor game destul de variate de lampi, de regula importate, din diferite parti ale globului.

In concluzie, chiar daca lampile decorative nu pot fi gasite oriunde, este important de stiut faptul ca ai foarte multe optiuni. La nevoie, cu putina imaginatie, poti chiar sa-ti creezi propria ta lampa. Nu ai nevoie decat de un bec, de o dioda potrivita si de materiale prin care poate fi realizat conceptul lampii. Iar pentru ca am ajuns la finalul articolului, va prezentam cele 20 de modele de lampi decorative inedite, pe care vi le-am promis:

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *