Decoratiuni terasa si gradina

amenajare terasaExteriorul casei trebuie sa fie o oaza de liniste si relaxare pentru un mai bun confort. Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de zilele calduroase ale verii si vrei sa ai o gradina ca in occident, trebuie sa stii sa iti decorezi terasa asa incat ea sa fie cu o oarecare tenta tropicala. Pentru asta, ai nevoie de diverse decoratiuni care sa se potriveasca acestor cerinte, iar de preferat ar fi sa optezi pentru flori decorative is naturale, pentru canapele si mese de joase dimensiuni, de preferat din materiale crosetate.

O alta posibilitate ar fi sa decoram terasa si gradina in stil feng shui, lcuru ce ne-ar aduce un plus de enrgie pozitiva dar si bunastare. Conform acestor traditii Feng Shui, gradina si terasa trebuie sa contina, pamant, aer, apa, foc. Si putem opta pentru un gazon frumos in gradina, aerul ested in belsug, apa o putem aduce creand un iaz, iar focul, facand o groapa de foc.

amenajare terasa 2Mobilier pentru gradina. Piata actuala are zeci de modele de mobilier pentru gradina, insa trebuie sa optam pentru cele care sunt joase, rotunde sau dreptunghiulare, si totodata, care ne duc cu gandul la soare, vacanta si nisim. Mobilierul nu e neaparat sa fie din lemn, poate fi si din sticla, materiale plastice sau altceva, totul este sa se integreze in decor.

Florile. Frumusetea unei terase este si de verdeata din aceasta zona, asa ca, optand pentru un decor floral frumos si pentru cativa copacei (arbusti) veti anima frumusetea unei terase. Sunt magazine de flori in care puteti gasi palmieri pitici, sau pomi cu fructe in ghiveci.

Amenajarea terasei cu pietre. O alta optiune ar fi sa decorati terasa cu pietre de munte, puse aleatoriu si cu marimi diferite. Veti da terasei si gradinii un aer montan excelent, ce va atrage energiile pozitive. Daca veti integra in acest decor si o fantana arteziana care sa curga peste cateva pietre de munte ar fi cireasa de pe tort.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *