Decoratiuni pentru pereti cu stickere

Pe piata specializata in decoratiuni interioare noi modele de ornamente isi fac loc si anume stickerele decorative pentru pereti. Acestea au diverse forme, culori si dimensiuni si se pot adapta oricarui design interior de la cel modern la cel rustic sau chiar clasic, infrumusetand si insufletind orice casa.

Se pot aplica in sufragerie, in dormitor, in bucatarie, pe hol, in baie sau in camera celor mici si cu siguranta vor avea un efect uimitor asupra intregului decor.

Sunt rezistente la umezeala si abur, astfel incat nu se vor dezlipi la colturi si nu vor arata inestetic odata cu trecerea timpului indiferent unde sunt aplicate.

Click mai jos pentru oferte speciale

Pe langa rolul decorativ acestea sunt si extrem de utile pentru a ascunde un perete putin avariat intr-un loc, zgariat sau cu o mica parte de tencuiala cazuta in urma unei foste gauri, etc.

In functie de dimensiunile camerei pentru pe care doriti sa o ornati cu stickere puteti comanda si dimensiunea acestuia, astfel incat sa nu fie mic, insesizabil dar nici exagerat de mare incat sa acapareze tot peretele pe care este lipit.

Pentru camera copiilor sunt stickere special create cu personaje din desenele animate sau alti idoli pe care cei mici i au astfel incat parintilor sa le fie usor sa creeze o camera de poveste in care acestia sa se simta bine si sa le faca placere sa stea.

Pentru camerele adultilor  sau alte camere precum sali de asteptare, birouri sau alte locuri publice, stickerele au cu totul o alta infatisare, reprezentand diverse forme abstracte, urbane, vegetale sau animale.

Daca va doriti ceva cu totul inedit si nou din aceasta categorie, puteti alege un ceas de perete de tip sticker care are un mecanisn mic ce se prinde in perete si  restul ceasului se lipeste direct pe perete de jur imprejurul mecanismului respectiv.

Cu astfel de decoratiuni interioare pentru pereti,  puteti avea certitudinea ca sunteti in pas cu ultimele tendinte in materie de amenajari si in plus va veti simti bine in propia casa decorata astfel.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *