Decoratiuni interioare de vara

Vara temperaturile cresc pana la pragul de canicula. Caldura poate crea disconfort termic si poate instala in locuinta o temperatura prea ridicata ce ne-ar putea dauna. Va vom evidentia cateva idei utile pentru a va proteja de caldurile toride ale verii si de asemnea, cateva idei de amenajare.

Vara este reprezentata de catre natura vie, de catre miresme si parfumuri ale florilor, de catre culori vii si frumoase. Pentru a crea un spatiu interior care sa reprezinte vara trebuie sa alegem culorile dar si decoratinile potrivite. Tendintele verii pot fi variate in functie de preferinte dar si in functie de creativitate.

Pentru a crea o locuinta care sa nu para a fi „incinsa” trebuie sa alegem culori pale. Draperiile pot fi schimbate cu unele mai subtiri in timpul verii pentru a lasa lumina sa patrunda, dar nu si caldura. Albul, cremul, galbenul, albastru, sunt cele mai potrivite culori pentru a colora camera pe timpul verii.

Peisajele de vara si tablourile sunt binevenite si recomandate pentru a infrumuseta camera. Un peisaj cu marea, sau cu o campie imbogateste campul vizual al unei camere dar ofera si o energie pozitiva. Tablouri cu natura, flori, mare.

Folositi decoratiuni florale. Vara este anotimpul florilor, puteti opta pentru decoratiuni florale atat in camera de zi, atat si in dormitor baie sau bucatarie. Este din ce in ce mai indicat sa folosit flori si plante in ghivece pentru ca acestea rezista mai mult timp, ofera mai mult oxigen si imbunatateste atmosfera.

Aranjamente florale cu spice si paie. Decoratiunile cu spice si paie sunt printre cele mai frumoase si imbunatestesc campul vizual. Astfel de decoratiuni puteti sa faceti chiar dvs. folosindu-va imaginatia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *