Decoratiuni cu pietre

In designul interior si exterior cel mai prezenta stare de spirit este inovatia si creativitatea. Pietrele au constituit dintotdeauna un element important in designul interior. Incepand cu anii 2000 tot mai multi designeri recomandau pietrele ca ornamente si decoratiuni, in culori vii si frumoase, fie naturale, fie vopsite.

Astazi gasim nenumarate magazine cu pietre pentru gradini, fantani si iazuri. Pietre din diverse locuri si de diferite dimensiuni si culori. Spre exemplu, pietrele din zona marii negre, de culori deschise, sunt foarte folosite in combinatie cu scoicile pentru a crea decoratiuni din pietre interioare.

Pietrele de rau, de dimensiuni medii, din culori deschise, pot fi folosite la fantanile arteziene, langa copaci sau in amenajari exterioare diverse.

Pietrele de mici dimensiuni pot fi puse in boluri pe culori, insotite cu alte diverse decoratiuni. In designul exterior pietrele sunt cele mai folosite in aceasta perioada. De la alei din pietre pana la mormane de pietre de mari dimensiuni aruncate in diverse zone ale gradinii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *