Decoratiuni asiatice

Stilul asiatic incepe sa-si faca loc din ce in ce mai mult in casele europenilor. Acest lucru se datoreaza datorita diversitatii si datorita designului unic inspirat din cultura chineza si cea japoneza. Putem spune ca stilul asiatic de amenajare este unul dintre cele mai complete, atragatoare si frumoase stiluri din cate exista.

Spre exemplu, stilul asiatic are aspect de stil minimalist inventat in Europa, insa, spre deosebire de minimalism, stilul asiatic aduce in esenta bunurile si obiectele fascinainte din cultura lor, de exemplu, statuiete cu Buddha, obiecte din portelan lucrate manual in India, obiecte artizanale facute manual in China din Bambus sau fantani arteziene de interior facute in Japonia.

1. Culorile din stilul asiatic. Trebuie sa stim din start ca predomina culorile naturale, in special de paduri si flori. Spre exemplu, un dormitor obisnuit al unui japonez arata cel mai des in culori verzi, maronii si negre, de la: copaci, verdeata si pamant!

2. Aspectul simplist. Stilul asiatic doreste sa-i redea camerei spatiul, odata ce ai reusit sa faci asta, ai parcurs deja 40% din stilul asiatic, ei bazandu-se pe foarte mult spatiu.

3. Decoratiuni asiatice. Cel mai des vei intalni medalioane, statuiete, obiecte din cultura chineza, baloane, arbusti, dragoni, globulete, floricele, insigne, scrisuri, etc.

Camere amenajate in stil asiatic

Aspect minimalist, decoratiuni tipice culturii lor, culori puternice si naturale, accept pus pe natura, tesaturi si materiale naturale si puternice.
dormitor asiatic 3

Arta feng-shui: Cei din Asia pun accent pe arta si traditia lor, astfel, poate o data sau de doua ori am auzit de Feng Shui, marea lor arta asiatica. Atata timp cat veti sti cele 5 elemente ale Feng-shuiului si veti sti sa amenajati camerele in stilul Feng Shui, inseamna ca deja stiti sa amenajati in stil asiatic.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *