Decorarea casei cu mobila transparenta!

Obtineti acasa o senzatie de spatiu ce are continuitate, cu ajutorul mobilierului de sticla, care a revenit in trend cu modele noi si moderne, capabile sa va transforme casa intr-un camin placut si frumos amenajat. Mobila de sticla, este deosebit de versatila iar imbinata cu noile tehnologii de prelucrare, ea capata o noua infatisare cu nu mai cuprinde numai linii drepte si unghiuri de 90 de grade ci si multe curbe si forme geometrice rotunjite, cu efect incredibil asupra decorului.

Desi pana acum multe persoane evitau mobila din sticla de frica fragilitatii sale, de acum trebuie sa stiti ca acest pericol nu mai este atat de mare, ba chiar mai mult, in functie de piesa din sticla despre care vorbim, uneori pericolul spargerii poate fi inexistent, sticla prelucrata si folosita pentru mobilier fiind uneori mai rezistenta ca palul sau alte materiale.

De ce sa alegeti mobilier din sticla

Unicitate. Asa cum spuneam, sticla este deosebit de versatila, deci combinata cu orice alte mateiale, se dovedeste a fi de mare succes in amenajarea casei astfel incat o puteti combina oricum va place cu restul obiectelor din jur si veti obtine un decor unic, modern si placut.

Cromatica. Pentru ca sablarea mobilierului din sticla se poate face la o mai mare sau mai mica intensitate si pentru ca sticla folosita poate avea culori de la alb la albastru sau verde, ea genereaza reflexii cromatice deosebite pe restul suprafetelor ce sunt asezate pe suprafata sa. Chiar daca este lumina sau intuneric, mobila transparenta din sticla va schimba radical  cromatica apartamentului, permitand ca roate culorile alese de dumneavoastra sa se imbine discret si elegant.

Dilatare a spatiului. Mobilierul transparent nu ascunde locul din spatele sau, ceea ce ofera o continuitate placuta  a spatiului camerei, facand ca aceasta sa para ca este cu mult mai mare decat in realitate si cu mult mai aerisita.

Simplitatea curatarii. Daca pentru pal, lemn sau alte materiale din care se poate face mobila au nevoie de substante speciale  si o curatare atenta, ei bine sticla nu este la fel de pretentioasa. Tot ce trebuie sa evitati sunt produsele abrazive. In rest, puteti sterge cu orice mobila din sticla fara ca aceasta sa se decoloreze, pateze, crape la suprafata, etc.

Unde puteti utiliza mobilier transparent din sticla

Nu sunt restrictii in ceea ce priveste camerele pe care le puteti mobila asa, insa, oriunde alegeti sa folositi mobilier din sticla, aveti grija sa nu exagerati, pentru a nu obtine apoi un decor prea rece si impresonal.

Si pentru ca tot am mentionat ca mobilierul transparent se potriveste oriunde, indiferent ca vorbim despre o chiuveta, o masuta, o noptiera, o biblioteca, un birou sau orice altceva, pentru a avea la final ceva cu totul special acasa, este necesar sa alegeti cu rabdare si bun gust modele cat mai interesante. Oferta categoric nu lipseste!Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *