Decor de sarbatoare

Doua saptamani au mai ramas pana la Craciun, iar oamenii deja au inceput sa isi decoreze casele in  ton cu sarbatorile. Pentru a reda o atmosfera de poveste este nevoie ca intregul apartament sa fie decorat cu globuri, luminite si beteala iar pe fundal sa se auda colinde.

Singurul aspect de care trebuie sa va preocupati este acela ca la finalul decorarii casa sa nu fie mult prea incarcata. Astfel, in camera in care puneti  bradul evitati sa aveti si alte decoratiuni la geam sau pe masa constand in globuri, ghirlande sau beculete.

Bradul va fi suficient de impodobit pentru a decora camera respectiva.

De asemenea incercati ca in brad sa puneti o singura culoare pentru a obtine un pom de Craciun frumos, elegant si totodata aerisit gata sa-l intampine pe Mos Craciun cand vine sa lase cadourile.

In restul camerelor, in lipsa unui brad puteti pune intr-o vaza cateva crengute neimpodobite pentru un miros frumos iar la geam beculete colorate si eventual  pe pereti o ghirlanda sau o figurina.

In toata casa puteti inlocui decorul usual cu unul cu tematica de Craciun cu mai multe lumanari, cu cosuri cu fructe de sezon si mici figurine infatisand oameni de zapada, reni, pe Mos Craciun, braduti,bulgari de zapada sau altele.

Nici vesela nu trebuie uitata. Cu siguranta in decursul timpului ati mai cumparat cate o farfurie, castron, pahar cu tematica de sarbatori. Acum este momentul sa le scoateti din dulap si sa le utilizati in locul celor banale.

Alaturi de decor, toate elementele de sezon vor crea o atmosfera placuta, calduroasa, tocmai buna pentru a va intampina musafirii si pentru a bucura copiii.

Pentru ca decorul sa fie complet, acum nu va mai lipsesc decat bucatele traditionale ce isi vor face aparitia ceva mai aproape de data de 25 Decembrie si bineinteles cadourile ce decoreaza bradul mai frumos decat orice glob sau beteala.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *