Decor cu graffiti in casa

Desi in unele cazuri graffiti-ul doar murdareste peretii exteriori ai cladirilor  cu mesaje antisociale si injurii, asta nu inseamna ca acest mod de a desena si colora peretii nu poate fi ridicat la rangul de arta, daca este facut cu talent si mai ales, de asa maniera incat sa reprezinte lucruri frumoase sau educative.

Si pentru ca tot este un fel modern de exprimare, acest graffiti poate servi si la decorarea casei, in special cand este vorba de camerele adolescentilor sau copiilor. Un astfel de desen in interiorul casei poate decora spectaculos peretii si in acelasi timp poate spune foarte multe despre personalitatea celui ce locuieste in spatiul respectiv.

Fata de tapet sau stickere, graffiti-urile sunt mult mai durabile datorita produselor cu care acestea se fac iar faptul ca sunt desenate la comanda sau facute chiar de proprietarii camerelor cu pricina, ele reprezinta o decoratiune unica, transformand o camera simpla impersonala, intr-una mult mai placuta pentru locuit.

Pentru cei mici puteti apela la graffiti cu personaje din desenele animate pe care ei le indragesc  sau peisaje linistitoare ce transforma camera intr-un taram de basm ce-i incurajeaza spre visare.

In cazul adolescentilor, cel mai bine este sa-i lasati pe ei sa decida tema graffiti-ului astfel incat camera sa devina un adapost si sa-i reprezinte, sa oglindeasca pasiunile si placerile lor.

 

Chiar si pentru oamenii maturi ce raman intodeauna in pas cu moda si indrazneti, graffiti-ul poate fi un mod de a decora o camera. Nu trebuie neaparat sa fie dormitorul, graffiti-ul aplicat in bucatarie, sufragerie, hol sau orice alta camera poate avea acelasi efect decorativ senzational!

In cazul in care va intrebati unde mai puteti aplica desene graffiti, in afara de pereti, ei bine si pe mobila! Nu la intamplare, nu pe orice mobila dar in mod sigur daca reconditionati, de exemplu, un dulap sau un sifonier, pentru a nu-i pune folie si a nu-l vopsi, il puteti desena in ton cu stilul casei, obtinand astfel o piesa de mobilier cu totul inedita si moderna.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *