De ce sa puneti un foisor in curte?

Daca locuiti la curte, cu siguranta beneficiati de mult mai multe avantaje si optiuni in ceea ce priveste amenajarile interioare dar mai ales, cele exterioare deoarece aveti un loc in aer liber care va apartine, pe care il puteti amenaja oricum va doriti, fapt de care ar trebui sa profitati din plin.

Fiind vorba despre amenajarea curtii de data aceasta, daca dispuneti de ceva mai mult spatiu, va propunem sa integrati aici un foisor. Acesta reprezinta o constructie de mici dimensiuni, aproape cat o camera, din lemn, de obicei menita sa va adaposteasca de soare puternic, ploaie, ninsoare, vant si partial de frig, acest aspect depinzand de cat de mult il inchideti.

 Este o varianta ideala pentru a sta la aer chiar si in zilele in care vremea nu este deloc prietenosa iar daca mai puneti la socoteala si faptul ca se poate mobila si dota cu tot ce puteti avea nevoie pentru a sta comod, deja acest simplu foisor de gradina se poate transforma intr-o mica sufragerie in aer liber.

Fiind partial acoperit puteti aduce aici un mic televizor alaturi de masa, scaune, balansoare sau chiar un tun cu aer cald pentru zilele de iarna si astfel puteti sta fie sa va savurati cafeaua fie sa luati masa cu familia sau prietenii.

La aceste avantaje se adauga si faptul ca, in cazul in care aveti copii, foisorul reprezinta o alternativa buna, mult mai tentanta si pentru ei de a inlocui joaca din casa cu una in aer liber, dar totusi la adapost. Astfel, fie vara cu soare mult prea puternic, fie iarna cu ninsoare si temeperaturi scazute, o sa-i puteti lasa afara la joaca, in foisor. Ei se vor simti mult mai bine decat in casa iar dumneavoastra ca parinte veti avea parte de liniste in interiorul casei si mult mai putina curatenie de facut dupa cei mici.

Avand in vedere aceste cateva avantaje si neuitand de faptul ca foisoarele sunt o piesa de mobilier pentru exterior care va infrumuseta curtea si i va da un aer rustic placut, luati in calcul achizitionarea sa cand ajungeti la capitolul mobila pentru curte si in timp veti constata toate avantajele pe care le ofera.

 

 Vezi si alte articole despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *