Cum sa faci un paravan despartitor?

Pe site-ul nostru avem un articol in care prezentam paravane despartitoare. Datorita acelui post, primim foarte des mesaje in care clientii ne cer sa le vindem paravane despartitoare. Din nefericire, respectivul post nu este decat informativ si nu vinde niciun produs. Avand in vedere ca cererile s-au dublat in ultima luna, am hotarat sa cream un articol in care sa explicam cum sa faci un paravan despartitor singur, fara prea multi bani.

paravan despartitor

1. Ramele pentru paravan

In primul rand ai nevoie de rame pentru a construi un paravan despartitor. Din ce poti sa il faci? Din lemn, din plastic, din sine metalice etc. Puteti sa-l faceti mobil, pliabil sau cum doriti dvs.

Cateva sfaturi cand construiti ramele: creati paravanul cu o inaltime mai mare de 80 cm si totodata, aveti grija ca paravanul sa aiba echilibru atunci cand il puneti in picioare.

2. Uneste panourile intre ele

Dupa ce ai creat ramele, cu ajutorul unor balamale, uneste paravanele intre ele. Un paravan despartitor este format in general din minim doua placi (rame) si maxim 6. Puteti gasi balamale la magazin, sau chiar puteti sa va faceti singuri daca va pricepeti. Puteti prinde intre ele paravanele fie cu o balama, fie cu cate doua pentru o stabilitate mai buna.

3. Monteaza materialul

Imediat dupa ce ati creat paravanul, trebuie sa il umpleti si in zona lasata goala pentru a fi un paravan in adevaratul sens al cuvantului. Puteti alege folie de plastic, panza, sticla, hartie, etc. Puteti folosi chiar draperii vechi de care nu mai aveti nevoie, iar pentru a-l decora, puteti sa va folositi de pensule.

Orice poate fi folosit ca material, de la cearceafuri vechi pana la bucati de lemn prinse bine intre ele.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *