Culori de toamna pentru acasa

Culorile de toamna sunt cele mai potrivite pentru amenajarea unei case. Se asorteaza usor oricarei camere si se imbina frumos cu orice stil de mobilier incat sa ofere un design modern, reusit. Chiar daca tomana va poate oferi un sentiment de nostalgie sau tristete, culorile sale adaptate unei incaperi, linistesc si se vor potrivi perfect indiferent cu locul in care vor fi integrate, de la sufragerie sau dormitor pana la baie, hol si chiar bucatarie.

Puteti alege mobilier in culori de toamna sau sa zugraviti in fiecare camera peretii astfel. Culori precum galben, aramiu, portocaliu imbinate cu putin verde si ceva maro sau rosu vor transfora orice camera indiferent cat de rece era, intr-una calduroasa, primitoare in care sa va faca placere sa stati.

Pentru un design interior cat mai reusit puteti consulta revistele de specialitate, de unde va puteti inspira in privinta imbinarii culorilor desi din gama de culori de toamna toate se potrivesc intre ele extrem de bine.

Daca alegeti mobilier din lemn sau unul ce imita lemnul cel mai bine este ca acesta sa aiba o culoare inchisa. La aceasta nuanta de mobilier puteti adauga o zugraveala intr-un alb, galben sau portocaliu pal, cateva elemente de decor  cu o culoare putin mai puternica si draperii de aceeasi culoare cu peretii. Astfel totul va fi in armonie din punct de vedere cormatic iar dumneavoastra va veti simti bine ori de cate ori veti pasi in propria casa.

Daca nu doriti sa colorati peretii, i puteti lasa clasici, albi si  va puteti juca cu nuantele mobilierului si al elementelor de decor permitandu-va in acest caz sa alegeti o canapea portocalie, o masuta galbena sau orice alta piesa de mobilier vi-o doriti de o alta culoare decat cele obisnuite.

In baie, fiind vorba de gresie si faianta mai mult deoarece obiectele sanitare din jur sunt standard, puteti alcatui un joc din doua culori atat pentru pereti cat si pentru podea, gresia si faianta cu placi mari putand fi inlocuita cu succes de mozaic decorativ.

Astfel, cu ocazia unei renovari, veti transforma total intrega casa, indiferent de bugetul disponibil.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *