Ceasuri de perete cu design modern

Sunt din nou la moda ceasurile de perete! Daca in trecut aveau ca scop principal afisarea orei exacte, in prezent ne bucuram de o gama variata de ceasuri de perete, in diferite dimensiuni, forme si culori.

Timpul este pretios, iar din acest motiv trebuie sa il monitorizam constant pentru a ne organiza activitatile zilnice, asadar, ceasul de perete nu trebuie sa lipseasca din casa dumneavoastra.

Un ceas de perete este un ornament care poate aduce un plus de valoare designului dintr-o incapere, daca la alegerea acestuia se tine cont de stilul celorlaltor obiecte de mobilier din vecinatate. Ceasul de perete poate fi realizat in stilul clasic,ce indica ora clar si are un model reprezentativ pe cadran sau poate fi unul haios, cu diverse modele sau chiar cu personaje din desenele animate ce se potriveste perfect camerei copiilor. De asemenea, modelul ceasului de perete poate fi unul complicat, ce prezinta dificultati la citirea orei, fapt ce va intriga si mai mult musafirii care cu siguranta vor fi atrasi de acest obiect de decor.

Puteti opta si pentru un ceas-sticker in care numai mecanismul se monteaza pe perete, restul cadranului urmand sa fie lipit de jur imprejur.

In continuare va prezentam cateva modele de ceasuri de perete contemporane, colorate, indraznete si deosebite.

Modele ceasuri de perete




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *