Ce mobilier de bucatarie mai e la moda?

Designul interior este foarte schimbator de la an la an. Daca in anul 2005 obisnuiam sa ne ghidam doar dupa propriile intuitii cand venea vorba de design, astazi mai apelam si la cate un designer priceput care poate sa ne ajute.

Bucataria a fost mereu spatiul de primire a musafirilor, si totodata zona in care se petrece o foarte mare parte din zi. Stim cu toti vestitele suspendate din lemn ce se gaseau in toate magazinele de mobila. Cred ca aproape oricine a avut in bucatarie o suspendata si multi inca o mai au.

Ce fel de mobilier se poarta in bucatarie mai nou? Pai cele dintr-o bucata, cu blaturi si in culori simpatice. De exemplu, un mobilier cu sertare in jur de 5, cu masca de chiuveta, cu suspendata in care poate fi incorporata si hota, ar fi perfecta.
mobilier bucatarie
Exemple mai multe de mobilier de bucatarie puteti vedea aici.

Ce fel de mobilier nu este recomandat in bucatarie? Hmm, pai cel format din multe corpuri diferite ca textura, lemn si culoare. Spre exemplu, o veranda de culoare verde, o mascha de chiuveta alba si un element albastru nu se potriveste tocmai bine.

Cat de des se schimba mobilierul din bucatarie? In principiu se schimba atunci cand acesta se deterioreaza sau nu mai este in pas cu moda. Aici fiecare proprietar alege cum sa actioneze. Mobilierul deteriorat merge intotdeauna reconditionat cu usurinta cu ajutorul vopselurilor, lacurilor si altor produse. Mobilierul invechit poate fi si el readus la viata prin culori si de asemenea, prin adaugarea unor alte elemente de decor.

Culorile fac diferenta. Daca vom alege o mobila deschisa la culoare, si peretii din bucatarie sunt tot deschisi la culoare, vom da senzatia de luminozitate, si totodata vom da impresia si de spatiu mai mare. Ca si culori recomandate: alb, alb cu verde, rosu cu alb, gri cu negru si alb, grena cu alb.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *