Case de vacanta

Casa de vacanta la munte pe malul laculuiStrainii din europa obisnuiesc a avea minim doua resedinte, una stabila unde petrec circa 8 luni pe an, iar alta pentru vacanta, unde petrec in jur de 4 luni din an, cel mai des in perioadele iulie – august si decembrie – ianuarie.

De ce o casa de vacanta?
Monotonia caselor obisnuite il fac pe om sa se simta stingher in propria casa la un moment dat. Casele de vacanta au fost inventia celor mai multi psihologi pentru destindere, relaxare si reincarcarea bateriilor. Casele de vacanta nu sunt facute dupa tipologia obisnuita, ele nu au nevoie de o gramada de obiecte pe care ar trebui sa le aveti intr-o casa obisnuita. Nu veti avea nevoie neaparata de debarale, borcane, aparaturi, etc.

Cum trebuie sa arate o casa de vacanta si imprejurimile acesteia?
Avand in vedere ca e casa de vacanta, trebuie sa ofere tot confortul, relaxarea si distractia de care aveti nevoie. Casa ideala de vacanta nu conteaza din ce este facuta, ci conteaza ce imagine si relaxare ofera. Poate sa fie o casa de vacanta din lemn, cabanuta, cu elemente naturale.

  • helesteul sau iazul nu ar trebui sa lipseasca din curtea casei de vacanta
  • un loc de destindere seara, fie o terasa sau o mansarda
  • este foarte important sa fie intr-o zona linistita, libera, inconjurata de natura
  • e ori la mare, ori la munte, ori in natura

Cum arata o casa de vacanta in strainatate?
Arata cu mult diferit fata de ale noastre, deoarece, strainii obisnuiesc a-si face case de vacanta din materiale 100% naturale. De exemplu, o casa intr-o zona de apa, este invelita cu stuf si este facuta din lemn in proportie de 80%.

O casa in zona de munte este din piatra de munte, asa cum ar fi normal, insa are un aspect cu mult diferit, deseori rustic.

Cum arata o casa de vacanta in Romania?
Cu mult diferit deoarece stilul romanesc difera de cel strain. In Romania vom intalni mereu case de vacanta masive, cat mai comode si luxoase. Cei mai multi oameni care isi fac case de vacanta in Romania au foarte multi bani si pun accent pe lux si relaxare.
casa la munte

case de vacanta

casa de vacanta din lemn
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *