Casa de vacanta, confort si relaxare

O casa de vacanta trebuie sa fie amplasata intotdeauna intr-un loc linistit sau in apropierea unei statiuni. Se numeste casa de vacanta pentru ca aici se petrece perioada de concediu si de relaxare, totodata, peisajul trebuie sa fie si el pe masura, natura sa va inconjoare, iar agitatia orasului sa fie la km distanta. O casa de vacanta trebuie sa reprezinte coltul unde dvs. va reincarcati bateriile dupa o perioada lunga de munca.
casa de vacanta

Designul exterior al unei case de vacanta trebuie sa arate asa incat sa se integreze in natura, sau de ce nu, poate avea un aspect rustic. O casa de vacanta din lemn poate avea o fatada nedefinita, fiind lasata simpla.

Fiind o casa de vacanta, trebuie sa aiba un aspect mai mult decat familiar, totodata, interiorul, trebuie sa ofere tot confortul. Este bine ca atunci cand alegeti sa va cumparati sau sa construiti o casa de vacanta, sa alegeti una cu o arhitectura simplacare sa aibe in exterior un peisaj primitor.
Culorile cele mai indicate sunt cele neutre sau naturale. Este indicat sa aveti un rand de ferestre mari pentru a imbunatati privelistea.

In interior, o casa de vacanta trebuie sa ofere relaxare si confort. Zona livingului sau a bucatariei o puteti decora in nuante de crem, calde si relaxante, pereti din lemn, masute si banchete din lemn cu tapiterie la culoarea lapetului. Puteti folosi lambriuri pana la jumatatea peretilor, iar in partea de sus sa folositi o culoare, de asemenea, crem.

Folosirea unui fototapet in living ar imbunatati privelistea care si asa este minunata avand geamurile de dimensiuni mari si fiind intr-o zona de natura.

Dormitoarele pot avea paturi matrimoniale, sau chiar simple pentru posibilii oaspeti. Este bine sa pastrati nuantele de mai sus. Daca aveti un dormitor de oaspeti e bine sa aiba baie proprie.
Dormitorul dvs. matrimonial e bine sa aiba deschidere la mansarda pentru ca privelistea de dimineata sa fie una pe masura.

Sistemul de ilumina trebuie sa fie pus in valoare. O iluminare completa si buna in exterior nu va face decat sa scoata in relief o casa de vacanta minunata. Putem ilumina gradina cu diverse felinare decorative, sau putem crea un spatiu borderat in jurul casei introducand un fel de spoturi de jur imprejulul casei.

casa de vacanta 2

Casa de vacanta

Astfel, o casa de vacanta nu este chiar atat de usor de organizat si aranjat. Inovatia si creativitatea vor fi mereu cuvintele de baza in designul interior si exterior.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *