Camera copilului nou nascut

Daca tocmai aveti o noua bucurie, si anume, un bebelus, cred ca deja v-ati gandit la camera acestuia, sau, cel putin incepeti sa va ganditi cum sa o decorati asa incat mititelului sa-i fie cel mai bine.

Camera unui copil, chiar si a unui bebelus trebuie sa reprezinte energie si totodata culoare. In esenta culoarea este cel mai important lucru de luat in seama cand amenajati camera unui nou-nascut.
Dupa toate acestea, nu trebuie sa uitam multitudinea de jucarii, ele au facut mereu viata mai frumoasa copiilor, asa ca, trebuie sa le avem din timp pentru ca acesta sa le aiba cand o sa inceapa sa creasca.

Din camera nou nascutului nu trebuie sa lipseasca:

1. Patutul. Acesta este important pentru ca bebelusul nu poate dormi intr-un pat normal, asa ca trebuie sa cumparati sau sa faceti un patut pe masura lui care sa ii ofere siguranta.
2. Mobilierul. Acesta nu este chiar atat de important, dar daca bugetul va permite puteti sa creati mobilier la comanda special pentru copii, daca nu, puteti lasa mai liber si puteti completa cu alte accesorii.
3. Peretii decorati si culorile. E bine daca decorati peretii cu fototapete, cu imagini din desenele animate sau orice ar putea da culoare frumoasa camerei.
4. Leagan sau scranciob. E bine sa aveti un leagan sau un aparat cumparat care sa ii ofere clipe de placere bebelusului.

Imagini camere bebelusi

camera nou nascuti

camera bebelus

Dupa cum vedeti in imaginile de mai sus, nu lipseste patutul, leaganul si nici jucariile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *