Birouri amenajate acasa

Pentru ca de multe ori sunteti nevoiti sa lucrati de acasa dupa program, in concedii sau pur si simplu aveti afacerea proprie si nu aveti nevoie de un sediu, este nevoie de amenajarea unui birou acasa. Acesta trebuie sa fie cat mai comod dar sa nu pastreze intr-u totul confortul casei pentru ca s-ar putea sa nu aveti spor la munca daca va simtiti exact ca acasa ci sa va fie distrasa atentia de alte treburi casnice in timpul in care se presupune ca ar trebui sa va ocupati de treburile firmei.

Iata cateva sfaturi in ceea ce priveste amenajarea unui birou acasa, astfel incat sa puteti lucra in liniste si sa dati randamentul dorit:

Amenajati biroul de acasa cat mai apropiat ca si design de cel de la locul de munca si aveti grija sa va lasati la indemana tot ce va poate trebui de la telefon, birotice, imprimanta sau acte.

Nu puneti biroul in sufragerie, dormitor sau in holul de trecere. Rezervati-va o camera separata pe care sa o amenajati ca birou astfel incat sa nu fiti deranjati de restul persoanelor din casa. Cu cat camera este mai retrasa este mai bine si va puteti desfarsura in liniste fara sa deranjati sau sa fiti deranjati.

In camera aleasa, incercati sa nu depozitati si alte lucruri din casa care va pot distrage sau, mai rau va pot ocupa spatiul de lucru.

Alegeti o camera luminoasa, cu ferestre mari si vedere pe cat posibil in partea linistita a strazii sau a curtii.

Biroul poate contine cateva lucruri personele, dragi, fara a exagera si un element de relaxare pentru pauzele pe care le faceti, ca de exemplu un tablou sau o vedere placuta de la geam.

O planta in ghiveci va fi de ajutor pentru a suplimenta cantitatea de oxigen si pentru a absorbi radiatiile calculatorului.

Dotati-va deasemenea si cu un scaun comod, ergonomic pentru a sta intr-o pozitie corecta atata timp cat lucrati. Nu orice scaun din casa de care nu este nevoie va fi bun pentru a petrece mult timp in fata calculatorului deoarece va veti alege cu dureri de spate dupa o anumita perioada.

Tinand cont de acestea, ar trebui sa reusiti sa amenajati un loc pentru a lucra cat mai confortabil din toate punctele de vedere astfel incat sa nu simtit lipsa unui sediu propriu-zis.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *