Amenajari pentru hol

Desi este poate cea mai mica incapere din casa, holul are si el importanta oferind un loc esential de trecere dintr-o camera in alta, de primire a musafirilor, de depozitare a pantofilor si gecilor utilizate zilnic, etc. Tocmai pentru ca se dovedeste a fi atat de util, holul va trebui si el, ca dealtfel tot restul casei decorat, amenajat si mobilat cu grija si bun-gust incat oricine va trece pragul sa fie placut impresionat.

Chiar daca de obicei se folosesc in sufragerie sau dormitor, puteti pune si in hol tablouri. Bineinteles alegeti unele moderne, vesele, cu rame colorate. In functie de dimensiunea holului un tablou sau cel mult doua sunt suficiente pentru a schimba radical decorul banal de aici.

Nelipsit din hol este cuierul in care sa va lasati geanta si haina atunci cand intrati in casa. Alegeti-va un cuier inedit dar si util daca doriti ca aceasta zona sa fie una cat mai placuta. Nu uitati totusi ca acest cuier reprezinta un spatiu pentru depozitare asa ca orientati-va ca el sa aiba cat mai multe spatii in care sa va puteti pune lucrurile necesare (geanta, haine, pelerine de ploaie, umbrele, chei, etc).

Un alt lucru necesar in orice hol este oglinda deoarece oricine are nevoie de o ultima verificare a look-ului inainte de a iesi pe strada. Optati pentru o oglinda in  ton cu stilul in care aveti amenajata intreaga casa pentru a exista o continuitate intre camere si hol si deasemenea daca este suficient spatiu pentru o mica masuta pe care sa puteti pune fie obiecte decorative fie cele necesare pe care trebuie sa le luati cu dumneavoastra.

Daca dispuneti de loc suficient in hol mai puteti adauga si un cufar, la moda in ziua de astazi. Acesta va oferi un loc confortabil pentru a sta in timp ce va incaltati si in plus va oferi in plus fata de cuier un spatiu pentru depozitare ce poate fi folosit pentru incaltamintea purtata rar.

Nu uitati sa zugraviti holul casei in culori deschise pentru a oferi o senzatie de loc aerisit aici si niciodata sa nu incarcati prea mult cu mobila acest loc. Nu aveti nevoie numai de spatiu pentru trecere ci si pentru imbracare sau dezbracare asadar asigurati-va ca ceea ce aveti nevoie sa faceti aici se poate desfasura cu lejeritate intr-un decor frumos.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *